Saltar al contenido

Los Superviernes se despiden

  • por

Despres de més de 8 anys portant a terme els Superdivendres de manera continuada, us hem de dir que aquesta etapa es tanca amb l’últim Superdivendres el dia 13 de desembre, en les festes Nadalenques.

Ha estat una etapa molt positiva amb la qual hem pogut portar grans figures del Line Dance i campions del món com ara Roy Hadisobroto, Raymond Sarlemijn, Rachael McEnaney i professors reconeguts internacionalment com Sarah Fenntye o Robert Wanstreet, a més d’animadors i ballarins d’altres ritmes i estils com la salsa, afrocubans, tango, balls de saló i un llarg etcètera. Hem fet festes molt divertides com la festa blanca eivissenca, festa blava, àngels & dimonis i moltes d’altres que de ben segur recordareu. A més, hem pogut mostrar el treball de les alumnes de competició i els seu vestuari. Ens hem divertit molt i tot això ha sigut possible gràcies a vosaltres, a la vostra assistència i fidelitat.

Fa més de 10 anys quan vàrem començar aquestes propostes per a promocionar i donar a conèixer el Line Dance. En aquells moments vàrem ser innovadors i fruit d’això a les nostres festes hi assistia un gran nombre de públic que venien d’arreu. És per això que es va poder costejar aquestes festes i esdeveniments comptant amb artistes i ballarins. Actualment ens trobem molta competència de propostes relacionades amb la nostra activitat, a més de la crisi que ha fet reduir el nostre públic.

Un dels moments crítics va ser el traspàs del Local del port de Mataró, Popotitos, on habitualment hi organitzàvem els Superdivendres o festes Superline. Des de llavors hem estat buscant un espai similar. Tot i així, qualsevol espai d’aquestes caracterítiques suposaria un alt cost i faria inviable la organització d’aquestes festes.

Hem continuat fins ara gràcies a l’esforç que heu fet, vosaltres, els més assidus i heu col·laborat a fer possible les festes Superdivendres.

L’etapa s’ha acabat satisfactòriament, però la vida tanca portes i n’obre d’altres.

[su_heading]PER POC QUE POGUEU, US ESPEREM A TOTS EL 13 de DESEMBRE PER TAL DE DESPEDIR EL SUPERDIVENDRES D’UNA MANERA ALEGRE I DIVERTIDA. [/su_heading]

Cordialment,

AE&